Kleuradvies, Meubel, Project

Kleuradvies en meubeladvies voor woonkamer

Voor een woonkamer heb ik een kleuradvies en meubeladvies gegeven.  De woonkamer was gezellig, maar de klant wilde meer rust en eenheid. Er stonden veel accessoires met verschillende kleuren en twee grote brocante stoelen. Dit zorgde ervoor dat het in deze kleinere woonkamer vol en onrustig oogde. Ze wilde ook graag advies voor een nieuwe vloer.

Na overleg kwamen we op een kleurpalet die meer naturel was met een klein kleuraccent. Mijn suggestie voor de vloer was om een licht grijze marmoleum vloer te kiezen. Die is veelzijdig en past bij elk interieur en vooral bij de rustige uitstraling die ze zochten. Ook de huidige houten meubels komen goed tot hun recht met deze ondergrond. Ze wilde een alternatief voor de twee grote brocante stoelen en suggesties voor op de muur boven de bank. Ze heeft zelf al veel leuke accessoires, maar het was te veel.  Ik heb haar laten zien hoe je die toch kan gebruiken, maar op een rustigere manier groepeert zodat het niet te vol oogt. Ze vindt het leuk om daarmee bezig te zijn, daarom luidde mijn advies: zet niet alles neer wat je hebt, maar speel ermee en wissel om de paar weken.

Hiermee zijn we mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat naar volle tevredenheid van de bewoners.

Moodboards

Resultaat

Kleuradvies en meubeladvies

You may also like...