vilten cactus
DIY

Doe het zelf: vilten cactus

Oh wat zijn deze vilten cactusjes leuk zeg! Ik kwam de vilten cactus tegen op pinterest en heb ze gemaakt voor mijn schoonouders. Zij hebben vorig jaar een caravan gekocht en daar horen nep plantjes bij (vind ik). Dit is een veel leuker alternatief. Ze zijn niet moeilijk om te maken, hier is de beschrijving die ik heb gevolgd. Om de bolletjes te maken heb ik PopUp Liner gebruikt van Panduro. Ik heb eerst even geoefend om de bolletjes de juiste grootte te geven en de juiste hoek van lijnen te maken. Het is ook belangrijk om de bolletjes niet te dicht bij elkaar te plaatsen.

Deze vilten cactusjes zouden ook niet misstaan in een kinderkamer of in je eigen slaapkamer. Ik zou zeggen, haal wat stukjes vilt en ga aan de slag!

 

You may also like...