Haal het voorjaar in huis

Vandaag is het officieel voorjaar geworden. Nu lijkt het eerder herfst, maar gelukkig gaat de zon vanaf morgen weer schijnen en kan het voorjaar echt gaan beginnen. Je ziet de knoppen al in de takken zitten en de narcissen en krokusjes overal langs de weg verschijnen. Wat een heerlijk jaargetijde altijd weer. Nieuw begin, warme dagen voor de boeg en de achterdeur weer lekker open kunnen laten staan. De kinderen krijgen zin om buiten te gaan picknicken en zonder jas buiten te spelen. Om dat gevoel te versterken is, en als het weer toch even minder moois is, is het een leuk idee om het voorjaar ook binnenshuis te brengen. Dit kan je zo overdadig doen als je zelf wilt. Een mooie grote tak in een vaas doet ook al heel veel. Of groepeer kleine vaasjes met verschillende gekleurde bloemen bij elkaar. Zoals de hyacint, blauwe druifjes, ranonkels en narcissen. Deze kan je ook met bol en al in een mooi potje zetten.

 

Heb je nog terracotta potjes in huis dan mag je die ook gewoon weer neerzetten. Terug van weggeweest en ook een trendkleur voor op de muur. Mocht dat iets te veel van het goeie zijn dan hou je het bij een groep terracotta potjes met bloembollen.