ShowUp trade show 2018!

Een week terug zijn we voor de eerste keer naar ShowUp geweest. Dit is een inkoopbeurs voor home & gift met bekende merken, nieuwe labels en jonge ontwerpers. De beurs wordt gehouden in expo Haarlemmermeer. De ruimtes zijn open en overzichtelijk. Er was veel moois te zien. We hebben veel inspiratie opgedaan, ook voor onze shop.

We starten de ochtend met een presentatie. We hadden er meerdere uitgezocht om heen te gaan, maar wel gekeken dat we tussendoor tijd zouden hebben om over de beurs te lopen. De presentatie van Jan Agelink over design & interieurtrend forecast 2019 was interessant. Helemaal omdat wat hij vertelde en uitlegde ook te zien was in mooie opstellingen in de hal van de beurs.

De stands waren inspirerend, prachtige dingen gezien op gebied van woonaccessoires, meubels, kinderkamers en nog veel meer. Je kon op diverse plekken wat eten en drinken en de sfeer was gezellig. Om jullie een indruk te geven van al het geweldigs dat we hebben gezien, hieronder een aantal foto’s.