Over SaenSoet

SaenSoet is ontstaan uit mijn liefde voor interieur. Voor zolang als ik mij kan herinneren is dat altijd mijn ding geweest. Tijdens het winkelen met vriendinnen kies ik van te voren altijd interieurwinkels uit om inspiratie op te doen. TV programma’s op de BBC en Nederlandse zenders, woonbladen zijn ook favoriet. Hierdoor kwam steeds meer de “drang” om alle inspiratie die ik op doe, ook te gaan toepassen. Om dit goed te kunnen doen heb ik een opleiding gevolgd via de Interieuracademie en ben daarvoor geslaagd.

Nu ik meer zelfvertrouwen had in mijn kunnen en mijn stijl, ging ik opdrachten voor vrienden en familie doen. Het was heerlijk om mensen te helpen in hun keuzes en ze proberen uit hun comfort zone te halen. Ze te laten zien dat met wat kleine aanpassingen je al een heel ander resultaat kan krijgen. Om mensen te verrassen met de ideeën die je hebt en goed proberen te achterhalen wat ze nu graag willen. Soms blijkt dat na doorvragen ze hun mening veranderen en we een heel ander pad inslaan qua style. De ontwikkeling van hun persoonlijke stijl is mooi om te zien en geeft mij energie!

Na een aantal wat grotere opdrachten en nu de kinderen wat groter zijn, heb ik besloten om SaenSoet op te richten. Een interieurstylingsbureau, webshop en blog vol met interieur inspiratie en meer. Zou je het leuk vinden als ik een keer bij je thuis kom kijken vraag dan vrijblijvend een intake gesprek aan via het contactformulier.